Proefschrift opmaak

Click here for English

Een proefschrift is het sluitstuk van een lange periode van onderzoek dus het eindresultaat mag niet minder dan perfect zijn. Maar het vertalen van dat Word-bestand naar een helder en informatief boek kan een tijdrovende en ingewikkelde klus zijn.

Ik ben als grafisch ontwerper gespecialiseerd in de opmaak van proefschriften en dissertaties en gebruik de nieuwste professionele software om jouw boek mooi en leesbaar te maken. Ik denk mee met de promovendus en zorg voor een snelle en professionele samenwerking. Jij levert de inhoud, ik zorg dat het er goed uitziet.

Ik lever altijd maatwerk, geen standaard lay-out of een vast stramien. Alle koppen, tabellen, titelpagina’s en referenties worden aangepast aan jouw voorkeuren zodat de vorm even uniek is als de inhoud.

Ik werk samen met verschillende gespecialiseerde drukkers, dat zorgt voor een snelle workflow en maakt dat de promovendus niet als tussenpersoon hoeft op te treden. Naast de papieren versie verzorg ik uiteraard ook de eventuele digitale publicatie van je proefschrift.

Wil je naast de lay-out van het binnenwerk ook een unieke cover? Ik bied ook een totaalpakket aan waarbij zelfs de presentatie van het lekenpraatje in dezelfde stijl verzorgd kan worden.

Ook voor niet-wetenschappelijke publicaties ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je een boek geschreven en wil je dit laten uitgeven? Ik kan je begeleiden bij het drukklaar maken of de volledige lay-out voor je overnemen.

Stuur me gerust een mail voor een vrijblijvende offerte op maat. Vragen? Stuur me gerust een mail voor een vrijblijvende offerte op maat.